måndag 16 april 2012

For sale #2, herrjackor

Om nån är intresserad av dom här jackorna i strl XL-XXL, så slänger ni bara in en kommentar i det här inlägget, eller kontaktar mig på mejl - sara_westerlund743@hotmail.com, så kommer vi överrens om pris osv.
Alla jackorna är i fint skick. Dock så har den vita några små små fläckar på ryggen, men dom syns knappt.

Den vita jackan högst upp och den svarta längst ner är såld!
  
Skor till salu finns här!

8 kommentarer:

  1. Jag gillar den svarta jackan långst ner, den kunde se bra ut på min fästman :) Vad hade ni tänkt er för pris på den?

    SvaraRadera
    Svar
    1. 15€ hade vi tänkt. Går dock att diskuteras :)

      Radera
    2. Fungerar nog fint för mig :) Vilken storlek är den och är den stor efter storleken? Fästmannen är mycket bredaxlad och har en välbyggd bröstkorg.
      Kanske Sarah kan ta med sig jackan norrut, för vi ska ses nu på fredag, då kunde vi prova, och förhoppningsvis behålla den och skicka lite lättare last tillbaka i form av pengar :)

      Radera
    3. An e i strl XXL, men kanske liti lill i storlek. Dock svårt att säg innan man har prova :) Roy får ta hejm an från Vasa imoron. Int råkar du va i Jeppis på lörda? Ja ska tid tå så tå sku ja kuna ta mé an :)

      Radera
  2. Int för att lägg me ij men ja råkar Sandra på sönda så om du tar me an på vår dejt på lörda så kan ja leverer an vidari.. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Najs, så kan vi göra! :D Passar he alla Saroro och Sandror som e inblanda i dehär? Tå Patrik sku veta va vi kokar ihop sku an no bli liti skärra... (He kan va att ja har "gömd" ti betätt att an ska köp en nyen jacko... eller ja, passar an, så ska JAG köp en nyen jacko åt an, bara för att) ;)

      Hoppas han passar!!! :D

      Radera
    2. Haha, jå he e noo fixat o klart :D

      Radera
    3. Häärligt! Hoppas hundvanlps-besöket gick bra ikväll! Å va ja önskar att ja sku ha hinda med :) Men ja veit ju att ni två klarar er fiiin-fiint ilag, va e nu betär än två Saror? :D

      Radera