onsdag 27 oktober 2010

VITA TÄNDER SNABBT

Kom ihåg att om ni går in här och gillar sidan, så får ni -10% rabatt och en reMineral (värde 139kr = ca. 15€) på köpet då ni beställer nåt hos SimpleSmile och samtidigt använder rabattkoden som ni fick då ni gillade deras facebooksida!

Detta startkit väntar jag på att få hem på posten:

3 kommentarer:

  1. Hej! undrar bara(nyfiken är mitt förnamn)... du är studerande, -hur har du råd att beställa & köpa allt trevligt du visar på bloggen? Jobbar du ? har du spar ? :)

    SvaraRadera
  2. Hej du! Jo jag studerar bara. Men hördu jag vet faktiskt inte, själv tycker jag inte att jag shoppar så mycket.. Inte den senaste tiden i alla fall.

    T.ex. kläderna jag shoppade förra veckan köpte jag ju på presentkort, o innan dess var det rätt längesen jag gick i några butiker.
    O nätshoppingen har jag nästan slutat med helt, förutom beställningen som jag gjorde till Nelly nu igår, o så tandblekningen förstås. Men jag räknar ut så att mina pengar räcker, det kunde jag däremot inte göra förr. Så för ett år sen skulle jag ha platsat perfekt i Lyxfällan ;)

    SvaraRadera
  3. Okej haha på det viset:) jo ja hade samma sak i fjol, de ja inte hade råd med me lönen så köpte ja på kredit/avbetalning men något har ja nu lärt mig sedan dess. Kanske de bara verka så, känns kanske ba själv som om man aldri har pengar ti dedär lilla extra fast man egentligen skaffar en massa(i mitt fall då) så:p

    SvaraRadera